To forum jest przeznaczone dla serwera w Minecrafcie
Nowy użytkownik
1.Imię:Dawid
2.Nick grze:PanCiasteczko
3.Wiek:13,5 lat
4.Doświadczenie(Znajomość komend , opinia na serwerze , ile razy byłeś/aś w teamie .): Servera nie ma :0,Komendy znam dobrze.. WorldEdit, WorldGuard, Essentials, Factions znam na wylot Inne pluginy na przykład Citizens też ogarniam
Z resztą Hercu mnie już wstępnie sprawdzał na moim serverze..
5.Na ile oceniasz swą znajomość komend (SKALA 1/10): 8/10 Tak lekko licząc
6.Ile czasu spędzasz na serwerze?: Servera nie ma... Ale jeśli się pojawi to będę na nim długo przesiadywał.. Lubię servery Surv+Frakcje.. Kiedy postawi się przed sobą zadanie aby to naexpić na 30 poziom czy zdobyć 10 Diaxów wciągają one na długie godziny
7.Od kiedy grasz na serwerze?:Servera Nie Ma
8.W jaki sposób chcesz wspomóc serwer?: Chcę zacząć budować mapę, jeżeli będzie trzeba to dopłacę do servera... Będę ogarniać czat,łapać cheaterów (w wakacje jest ich zatrzęsienie... wszystkim się nudzi to lecą pobierać cheaty... wiem coś o tym),dobuduję co nieco jak będzie można (też ładnie buduję..).
9.Coś o sobie:Jestem Dawid.. Uwielbiam Minecraft,Lol'a,Lom'a,kolor fioletowy,koty ()... Jestem ogarnięty i potrafię rozwiązać częste problemy graczy.. Lubię Informatykę oraz cały silnik Bukkit (posiadam własną paczkę pluginów wraz z rangami). Interesuję się nowymi technologiami oraz grafiką komputerową (Adobe After Effects,uczę się :3).
10.Dlaczego właśnie Ciebie mielibyśmy wybrać?:Nie znoszę takich pytań... Dlatego ponieważ w razie czego można pisać do mnie z jakimś problemem a ja w bardzo szybkim czasie bym go rozwiązał..
Znam wszystkie możliwe "taktyki" sprawdzenia gracza pod kątem niedozwolonych modyfikacji.. (screeny Esc,itp) Pomagał bym osobom które tego potrzebują... Nie siedział bym i patrzył jak jakiś "ktoś" cheatuje podczas wojny gidii.. W razie jakiejś większej bitwy pilnował bym aby wszystko przebiegało zgodnie z regulaminem
Dziękuję za wszystkie opinie z góry pozdrawiam PanCiasteczko!
Uwaga! Uwaga! Polecam osobom które już przeczytały moje podanie niech przeczytają je jeszcze raz! Dziękuję z góry! (dopisałem co nieco )
Ostatnio edytowany przez PanCiasteczko (2013-07-05 07:22:49)
Administrator
Na Tak ale jeszcze pomyślę
Nowy użytkownik
ja jestem na tak
PS. Dopisz do komend jeszcze worldguarda
Nowy użytkownik
WorldGuard był już XD Ale dobra już nie spamie XD
Ostatnio edytowany przez PanCiasteczko (2013-07-05 07:23:33)
Active napisał:
nie mam zdania ...
Jakoś mi nie pasujesz nie wiem czemu
sorra
ale jestem narazie bez zdania
@EDIT hercu Bez zdania = Neutral
@EDIT Active jeszcze raz mi tak napiszesz to zdejme cie na orliku ;D
@EDIT Hercu HAHAHAHAHHAHA XD TO NIE BYŁ EDIT XDD